Bemutatkozás

A negyven éves gyűjtői múlttal rendelkező házaspár Csörge Csaba és Csörge Csabáné álszerénység nélkül választotta a cégnevet – az 1989-es alapításnál – azzal a gondolattal, hogy a perzsa király gazdagságával szellemi azonosságú kvalitást igyekeznek megteremteni a művészeti tárgyak világában, a magyar műkereskedelemben.

 

Ars poeticájukban az ember és az időtálló művészet napi együttélését, az élettér, a környezet harmónikus kialakítását hirdetik, az otthonok berendezésénél a történelmi múlt megjelenítésével. Galériájukban a magas színvonalon restaurált bútorok és a többszáz évet felölelő műtárgyak kínálata is lakásszerűen kialakított környezetben látható, megkönnyítve ezzel a látogató térlátását.

 

Az eddigi, húsz éves cégtevékenységet számos közéleti siker jellemzi: kiállítások szervezése, múzeumok szakmai munkájának elősegítése. Az elmúlt években több, olyan saját szerkesztésű kiadványt jelentettünk meg, mint például a "Otthonok Kincsei" és az "Acél és szív", amelyek nagy sikerű kiállítások kísérő könyvei voltak, vagy a "Lőportartók", amely világszinten is hiánypótló fegyvertörténeti szakirodalom.

 

Csörge Csaba

Csörge Csaba
alapító

Csörge Csabáné

Csörge Csabáné
társtulajdonos

Csörge Szabolcs

Csörge Szabolcs
ügyvezető

 
Top